top of page
Psicologo Sabadell
Héctor Sánchez Orozco
 

Llicenciat en Psicologia per la UAB, Màster cognitiu conductual de pràctica clínica, Nivell Practitioner i Màster en Programació Neurolingüística (PNL), Postgrau i Màster en teràpia breu estratègica, Nivell I i II de EMDR i reeducacions psicopedagògiques des de l’abordatge cognitiu conductual.

 

Experiència com a psicòleg amb adults. Tractament de  trastorns psicològics com baix estat d'ànim, ansietat, hipocondria, fòbies, dol, obsessions i compulsions, addiccions, entre altres.

 

Ha impartit tallers per afrontar l'ansietat i l'estrès al Centre Ara.

 

Ha col·laborat a la Revista Insight de psicologia i al Blog Contigo Mismo.

 

És membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya núm. 21345 i membre de l'associació espanyola de EMDR núm. 1523.

 

+ info: www.hectorpsicologia.com

20190717_153709_edited.jpg
Ana Boned Planells
 

Llicenciada en Psicologia per la UAB, Màster cognitiu conductual de pràctica clínica i Màster en teràpia breu estratègica, formació en neuropsicologia de les demències, estimulació cognitiva per a gent gran i reeducacions psicopedagògiques des de l’abordatge cognitiu conductual.

 

Experiència com a psicòloga amb adults i gent gran. Avaluació, diagnòstic i tractament de  trastorns psicològics com depressió, ansietat, dol, obsessions i compulsions, addiccions, etc. També experiència en orientació professional i vocacional.

 

En l’actualitat exerceix com psicòloga al Centre Ara i a la Residència Berllor per a gent gran.

 

Ha col·laborat a la Revista Insight de psicologia i al Blog Contigo Mismo.

 

És membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya núm. 21344.

 

+ info: www.anabonedpsicologa.com

bottom of page